Ja mensen het is Roy gelukt, binnen minder dan een jaar heeft hij mij overtuigd en gaat zijn droom uitkomen. Inmiddels is het onze gezamenlijke droom geworden en mag ik gaan leren hoe het is klein te wonen. Gelukkig hebben we een tussenfase voordat we ons Tiny House gaan betrekken, kan ik nog even wennen. Maar ik mag aan twee dingen gaan wennen klein wonen en in een flat...


Op een van de eerste heetste dagen van 2020 krijgen wij de sleutel van ons tijdelijke onderkomen. En ongeduldig dat we zijn laden we de auto vol en crossen we met een paar liter schoonmaakmiddel en stofzuiger naar de flat. Het zweet gutst van onze koppen als we eindelijk besluiten dat het genoeg is geweest voor de eerste dag. Er waren toch nog wel 4 auto en aanhanger ladingen nodig om onze volledige inboedel in Den Helder te krijgen. Het valt ons stiekem toch allemaal wel een beetje tegen als we merendeel van onze spullen in de kleine woonkamer zien staan. Voor ons gevoel hadden we veel minder spullen!? 


De volgende dag komt de versterking in de vorm van mama. Er wordt overal nog even flink een lapje overheen gehaald en goed gekeken wat we kunnen doen om de boel een beetje op te knappen voor zolang het duurt. Als er geboord moet worden besluiten mama en ik om even lekker te gaan winkelen voor wat materiaal dat stuk is in de flat. Thuis gekomen met de buit blijkt dat Roy nog meer heeft uitgepakt van onze spulletjes en het ziet er gelijk een stuk huiselijker uit.

Alleen zijn een paar dozen blijven staan waar niemand zich aan wil wagen dat mag ik zelf doen. Het zijn de dozen met mijn meest gekoesterde spullen waarvan ik nog steeds niet weet wat ik ermee ga doen.

Volgende keer, dierbare spullen uitzoeken das moeilijk.