De man van het kadaster is gewoon langs gekomen en we hebben een paar mooie vakken kunnen uitzetten met rood wit lint. Het voel zo surrealistisch maar iedere keer als ik uit het raam kijk zie ik het gewoon liggen vakken!! Iets wat ik een paar weken niet voor mogelijk hield.

Maar er is naast de flat ook gewoon actie. We zien een een gravertje uitgeladen worden en mannen met scheppen woest de de grond omploegen. Als er een behoorlijk gat in het kavel is gemaakt komt er een ja hoe zal ik het zeggen rupsachtige vloeistof tank voorbij geschoven. Als ik later beneden sta naast de tank besef ik pas hoe groot het ding is, maatje knappe vijver voor de gemiddelde doorzon woning. Na een paar dagen herrie en kilo’s grond die zijn verplaatst hebben de eigenaren een prachtige omgeploegde kavel met 2 gaten een paar palen en een grind bak.

Als de avond gevallen is zien we een aantal mensen ook over het kavel lopen. We herkennen de mensen en besluiten een grapje uit te halen. Ik doe het licht uit en ga in het open raam staan en roep net iets te hard ‘wat moet dat daar’ ik wacht niet eens de reactie af omdat ik zelf al blauw van het lachen op de grond lig. Achteraf horen we dat ze wel even schrokken maar daarna gelijk wisten dat kan maar een iemand zijn.

Nu onze vakken zijn afgezet kunnen wij ook door want binnenkort komt de schuur al en die heeft een fundering nodig. We plaatsen een zoekertje op een werkspot site omdat een graver huren best prijzig is en we ook nog materieel nodig hebben.

O en nog een dingetje.. het moet binnen 2 weken allemaal geregeld zijn.

Volgende keer: Beton of toch maar tegels?