Het is zover vandaag komt onze schuur alleen komt het met bakken naar beneden.

De start van de dag verloopt niet heel soepel. De mannen van de levering geloven niet dat het opgegeven adres klopt en krijgen ons niet te pakken omdat de telefoon nog op stil staat en keren dus terug naar de zaak. Zodra we de gemiste oproepen zien bellen we direct terug en eist Roy dat ze meteen terug komen, hij heeft niet voor niks vrij genomen die schuur komt er vandaag!

Om zeker te weten dat we kadastraal ook juist zitten met de plaatsing van de schuur, hebben we het kadaster ook gevraagd langs te komen die ochtend. Alleen als de mannen eindelijk terug zijn, is de man van het kadaster in geen velden of wegen te bekennen. Weer moet roy een dringend telefoontje plegen waarna de man op komt draven, de meting uitvoert en we eindelijk aan de slag kunnen.

Binnen enkele uren staat het skelet van de schuur omhoog en krijgen we een eerste indruk van de schuur. Alleen zoals ik al zei werkte het weer totaal niet mee, als het dak geplaatst moet worden komt het weer met bakken naar beneden en moeten de mannen om de haverklap schuilen. Maar aan het einde van de dag lukt het ze toch om het dak waterdicht te maken en de schuur aan ons op te leveren.

Het is een beaut! niet helemaal wat we in eerste instantie voor ogen hadden maar het is een goed alternatief. We hadden namelijk eerst een ander soort dak voor ogen maar deze is helaas afgekeurd door de welstand commissie. Tevens moet er ook nog een ander kleurtje op want het houtsoort komt niet overeen met het huis.

Maar we hebben een schuur en wat zijn we er blij mee! We gaan direct die avond naar de Gamma voor folie voor de ramen en naar de Kwantum om een vloerbedekking uit te zoeken. Ja het moet wel een beetje knap zijn he ook al is het een schuur.

Volgende keer: Inrichten van de schuur