We hebben een fundering en een schuur en nog een mooie ook! alleen is het werk nog niet helemaal klaar er moeten eerst nog een paar klusjes worden gedaan.

Zoals een vloerbedekking neerleggen in de schuur. Ja je zal wel denken dat mens is gek vloerbedekking in de schuur!? Ik vind van wel en ik zal je uitleggen waarom, na de installatie stonden er zoveel zwarte zolen op de blanke vloer dat ik bijna een beroerte kreeg. Het was gewoon niet om aan te zien en daar ga ik niet constant tegenaan kijken als ik de schuur in stap. Maar ik ga de zwarte vegen natuurlijk ook niet laten zitten en er gewoon wat overheen gooien, nee zo werkt het niet natuurlijk. De volgende dag zit ik op mijn knieën op de vloer in de schuur met een emmer, een fles groene zeep en een ouderwetse borstel te raggen alsof ik assepoester ben. Maar mensen serieus wat ruikt dat spul toch lekker en werkt dat goed op blank hout! Nu zullen er mensen zijn die denken meid dat werkt voor nog veel meer dingen hoor, laat het me weten want ik ben fan!

Als de vloer weer prachtig blank is gooi ik de ramen open en vertrekken we naar de Gamma. Ik heb wat natte plekken ontdekt in de hoeken van de schuur en die moeten wat aandacht krijgen. Dit blijkt opspattend water te zijn geweest en dus moeten we snel een regenpijp installeren want het moet droog zijn voor de vloerbedekking. Als alles weer prachtig droog is en de regenpijp er op zit beginnen we aan de vloerbedekking. We hebben gekozen voor de meeste simpele die er is maar het heeft gelijk een hele andere uitstraling, het is veel ruimtelijker.

We hebben ook een mooie verrijdbare werkbank en stellingen besteld alleen komen die pas over een week. Maar we kunnen niet meer wachten want het ketelhok in de flat is zo vol dat we er amper meer in kunnen. We gaan alvast wat spullen overbrengen dan is het maar weg en opgeslagen waar het hoort. Als merendeel van de spullen in de schuur staat valt het ons alles mee, we dachten we bijna geen ruimte meer over zouden hebben alleen we hebben ruimte zat. Nu is het alleen wachten op de stellingen en kunnen we alles netjes gaan indelen.

Volgende keer: We gaan toch weer het gevecht aan met die rot struiken