De grond is zo schoon als mogelijk voor nu, hier en daar liggen nog wat stenen maar dat mag de pret niet drukken! Het is een behoorlijk verschil als je het mij vraagt, om het in een woord samen te vatten is het ruimtelijker.

We kunnen nu stappen gaan maken want we hebben een hypotheek! Dus we kunnen de grond eindelijk gaan kopen. Ja het was nog niet van ons ondanks de vele werkzaamheden die we al hebben uitgevoerd. Als we alle papieren hebben aangeleverd en dus eigenlijk alles rond is. Krijgen we van de notaris te horen dat we pas over 5 weken terecht kunnen. Dat is een behoorlijke tegenvaller maar we pakken de eerste datum die beschikbaar is.

Ondertussen hebben we alle werkzaamheden uit de vorige blogs kunnen uitvoeren dus we hebben niet op onze handen hoeven zitten. Het fijne achteraf gezien aan de wachttijd is wel dat we wel lekker anderhalve week rust hebben gehad en ons dus op andere dingen konden richten.

Maar het is vandaag eindelijk zover we mogen langs komen om te tekenen. In de tussentijd hebben we wel al ons huis besteld omdat we echt willen beginnen en toevallig de avond voordat we gaan tekenen krijgen we deze foto ze zijn begonnen! Maar even terug naar de notaris we worden hartelijk en warm ontvangen zoals we van de notaris gewend zijn uit het verleden. We nemen alles goed door en we laten ook vol trots zien wat we van plan zijn en ze beloofd zeker langs te komen want de nieuwsgierigheid is ook bij haar gewekt.

Na een uur staan we buiten en zijn we allebei weer trotse eigenaren en schuldenaren van kavel B4/ Leijloop 2 geworden ik trek de fles bubbels maar uit de kast!

Volgende keer: We gaan een hek uitzoeken om ons plekje veilig te stellen.