Koen brouwer, tinywonen

Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Koen Brouwer, hij doet hard zijn best om onze eigen, Nederlandse, Bryce Langston te worden. Er is zo maar een kans dat hem dat gaat lukken ook! Het is een kwestie van doorgroeien: Koen heeft inmiddels ruim 14 duizend volgers, Bryce tikt inmiddels de ruim 4 miljoen aan. Het is nog even doorvloggen voor Koen. Weet je niet wie Bryce is? Dan klik je even hier.

De kans is groter dat je wél weet wie Bryce is maar dat je bij de naam ‘Koen’ denkt: wie? Welke Koen? Ik stel hem even aan je voor in dit blog.

Er is een kans dat je Koen kent van de vlog serie ‘Koen date Roos’. Een jaar lang verrast Koen zijn vriendin (en inmiddels echtgenote) Roos met een date. Al deze 52 dates, de één een groter succes dan de ander, zijn vastgelegd in een vlog op YouTube. In één van de laatste uitzendingen ‘bekennen’ Koen en Roos dat ze Tiny gaan wonen. De eerste stappen naar het Tiny-leven zijn natuurlijk ook vastgelegd in een vlog.

Het enthousiasme spat er af als Koen ‘collega-tiny-housers’ gaat interviewen. De serie, waarvan er iedere week op vrijdag een aflevering beschikbaar zou moeten komen, komt wat stil te staan onder de druk van het drukke leven van een TinyHouse-bouwer. De werkelijkheid van het bouwen van een TinyHouse is voor Koen en Roos toch wat anders geworden dan ze van te voren bedacht hadden. Met wat teleurstellingen maar vooral met heel veel leermomenten. En wat je mag verwachten van vloggers: ze hebben deze leermomenten vastgelegd. Voor ons…

De serie ‘Tiny House Technisch’ is deze week officieel van start gegaan. Koen start meteen met één van de meest heikele onderwerpen die je als TinyHouse-bewoner in spé tegenkomt: zonnepanelen…

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer