Nou lieve mensen nog een verhaaltje dan voor het einde van 2020.

We hebben water op het kavel in principe zouden we dan kunnen beginnen met de tuin aan te leggen en misschien zelfs wel het helofyten filter, lekker scrabble woord is dat toch. Maar met de aanleg van een tuin waar moet je beginnen!? het is een grote woestenij op het kavel met een ratje toe aan planten die we niet perse mooi vinden. Het lijkt Roy een goed idee om een tuin architect te laten komen om zoals dat heet een beplantingsplan te laten maken. Ik vind het goed, dan hebben we een houvast voor wat we kunnen en ook voor de aantallen die we nodig hebben dat zou een hoop schelen.

Binnen no time heeft Roy een tuinarchitect gevonden en maakt dan ook meteen een afspraak. Hij komt op een zaterdagochtend langs om met ons samen te kijken wat we willen en wat er mogelijk is met ons stukje grond. Als de man binnenkomt is hij niet helemaal wat ik verwacht maar dat is uiteindelijk maar goed ook. Ik dacht, ja heel slecht van mij, dat zal wel een wat oudere man zijn met heel veel kennis en ja een ribbroek en flanellen overhemd etc. In plaats daarvan staat er een jonge kerel voor me in spijkerbroek en met een gewatteerd jack, hoe je je kan vergissen soms in je eigen verwachtingen.

Als we een tijdje hebben gepraat onder het genot van een kop koffie en onze ideeën hebben geventileerd stapt hij weer op en beloofd voor de kerst een opzet te verzenden we zijn benieuwd of we er samen uit gaan komen. We houden jullie op de hoogte!

Volgende keer: Paniek want we krijgen een bijzondere foto van het huis en het is een nieuw jaar!