Als eerste mensen allemaal een GELUKKIG NIEUWJAAR! laten we er een prachtig Tiny jaar van maken.

We hadden een tuinarchitect gevraagd om een beplantingsplan voor onze tuin te maken en hebben inmiddels een opzet ontvangen van hem en de rekening die hierbij hoort. Helaas ondanks een top service en goede opzet hebben we toch besloten niet verder te gaan met dit plan. De tuin gaat voor nu nog even in de ijskast.

Ondertussen hebben wij ook pre corona lock down 2 een bezoek gebracht aan de gordijnen handel. Ik wist dat je veel opties had maar ik ben de winkel echt met klapperende oren uitgegaan. Ik heb in al die tijd dat ik op mezelf woon nog maar een keer gordijnen op maat laten maken voor 2 ramen verder was alles lekker simpel Gamma en Kwantum kant-en-klaar. Ik wist niet dat er zoveel keuze was in materiaal, printjes, dikte, elektrisch of toch niet ga zo maar door bizar veel. Maar we hebben wel een geweldige service ontvangen van een mevrouw die erg goed wist wat we wel en niet konden doen, want we bleken een beetje beperkt bij een specifiek raam. Maar met de kennis die we hebben kunnen we bij levering van het huis meteen gaan bestellen.

Ondertussen hebben we ook meer informatie ontvangen vanuit onze bouwer, hier en daar waren nog wat vragen en kregen we mondjesmaat updates. Tot het moment dat Roy een foto ontvangt van de bouwer en mij die met trots laat zien. Ik krijg bijna een hartverzakking.

Wat zie je dan op de foto hoor ik jullie denken!? wat ik zie is ons huis aan de binnenkant halverwege de woonkamer richting het slaapvertrek en badkamer. Er staat een man voor de opening van de badkamerdeur alleen die lijkt wel de bovenkant van de deurpost aan te tikken en de woonkamer lijkt wel heel erg klein en de kledingkast gang ziet er ook totaal niet uit zoals ik in mijn hoofd had. De paniek slaat toe bij van hebben ze het wel goed gedaan!?

Om me gerust te stellen besluit Roy met een rol tape aan de gang te gaan in de huidige woonkamer die verrassend bijna even groot blijkt te zijn. Als ik alles uitgetekend op de vloer zie begint een beeld zich te vormen waarin ik me kan vinden. Het duurt nog wel even voor de schrik weg is maar gelukkig blijkt alles te kloppen maar dit was wel even een slik momentje voor mij.

Volgende keer: Waarom ik extra schrok van de foto.