We hebben onze tuinplannen in de koelkast gezet en hebben eindelijk weer een update ontvangen van onze bouwer. Maar dat bericht is helemaal niet goed gevallen en de schrik zit er flink in. Hoe raak ik dit gevoel nou in vredesnaam kwijt?!

Ik ben echt geschrokken, omdat alles voor mijn gevoel kleiner is dan onze opgegeven maten. Je hebt gewoon een beeld in je hoofd en als het dan afwijkt ja dan schieten soms de rode vlekken in je nek. Maar als ik nog eens goed kijk en echt goed op groot formaat zie ik ineens dat: de man best wel flink is in breedte en lengte, hij heeft een muts op die zo half van zijn kop is getrokken en als kers op de taart heeft hij schoenen met dikke spekzolen aan zijn voeten kleven. LUCHT is het eerste wat er in mijn hoofd komt en dan rust. De paniek was beetje overdreven maar voor hetzelfde geld was dat niet zo dan hadden we er nu nog wat aan kunnen doen.. ja toch?

Maar dan komt een dikke tegenslag, we zitten al weer een paar weken in 2021 en we krijgen een berichtje na enig aandringen van de bouwer. We hoopten eind van deze maand toch voortgang te maken en het huis onderweg te hebben naar Nederland. Helaas niks is minder waar! bijna alles is af in en om het huis alleen de driedubbele beglazing voor het dakraam is niet op tijd leverbaar. Wat nu? nou het kan nog minimaal een maand duren wat dus betekend dat het eind februari wordt.

Daar hadden we even geen rekening meer mee gehouden omdat we zo graag door willen en ook eigenlijk wel weg willen uit de flat met alle gemakken en ongemakken die het met zich mee brengt. We moeten het maar accepteren en weer doorgaan besluiten we. Wat voor mij persoonlijk betekend ik ga de meubels en planten bestellen die ik straks in het huis wilde hebben, voor Roy betekend dat een nieuwe tuinarchitect zoeken!

Volgende keer: nieuwe tuinarchitect of eerst meubels wie wint?

Vind je mijn blog nou leuk of wil je je ervaring delen laat een berichtje hieronder achter!?