Geschreven door: Marina

18 mei 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Romy & Mick hebben 24 januari de sleutel in ontvangst genomen tijdens een vrolijke en feestelijke opening.

Eerste tiny house Den Helder: het Vissershuisje

Open dag eerste tiny house Den Helder: het Vissershuisje Bezoek 31 januari tussen 13.30 – 15.30 uur het Vissershuisje en ervaar zelf hoe een tiny house er van binnen uitziet!Locatie: Eendrachtstraat 4 in de Gemeente Den HelderAfgelopen 23 januari ontvingen Mick en Romy van wethouder Heleen Keur de sleutels van hun Vissershuisje. Deze tiny house is een van de twee huur tiny houses Helder Vastgoed BV gebouwd worden. Het Vissershuisje is ontworpen door Min2 Bouw-Kunst B.V, (https://www.min2.nl/current/) en gebouwd door Aannemingsbedrijf L vd Wal en Zn Bv..Filmpje is van Marina (Falgatuinen). Zij bouwt samen met Gideon een tiny house en komt dit jaar nog wonen in de Falgatuinen.#marjoleininhetklein#citymarketingdenhelder#tinyhousenederland

Geplaatst door Samen bouwen aan Den Helder op Vrijdag 24 januari 2020
Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer