Geschreven door: Marina

18 mei 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

november 12, 2020 | 8:00 pm 9:30 pm
Webinar

Daniel Vandy, directeur en oprichter van Ecosave vertelt je in dit webinar álles over het gebruik van een IBA in een Tiny House.

Ecosave heeft inmiddels veel IBA-systemen geleverd; bij particulieren, voor Tiny Houses, in vakantieparken en bij campings. Maak dit webinar gebruik van al de kennis die Daniel in huis heeft!

Inschrijven is noodzakelijk om dit (beveiligde) webinar te kunnen volgen. Kun je niet, op de 12de november, dan is het mogelijk om de registratie te bekijken. Maar ook voor deze registratie betekent: inschrijven is noodzakelijk.

Heb je zelf al voor een andere vorm voor de verwerking van je grijze water gekozen, dan is dit webinar ook leuk om te volgen: Daniel is een echte inspirator als het gaat om Off-Grid leven. Met zijn jarenlange (praktijk-)ervaring heeft hij ook voor jou bruikbare tips en eyeopeners!

Je schrijft je in via de button.

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer