Geschreven door: Marina

29 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

FalgaMarktplaats

Het kan zo maar gebeuren: toch net teveel hout gekocht. Of spijkers. Of je hebt een stukje pijp over wat ergens anders misschien prima bruikbaar is.

Maar, het kan ook andersom: jij mist nét 10 cm pvc pijp en eigenlijk is het zonde om daar een groot stuk voor te kopen. Misschien kan de FalgaMarktplaats je dan helpen!

Intranet

Op ons Intranet heb je vanaf vandaag de mogelijkheid om jouw bouwmaterialen aan te bieden. Dat kan tegen een financiële vergoeding, jij hebt er immers ook voor betaald. Maar je kunt jouw materiaal ook ‘om niet’ of door te ruilen aanbieden. Hou er wel rekening mee dat dit geen commerciële plek is om materiaal te verkopen; je biedt materiaal tegen de prijs die je er zelf voor betaald hebt aan. Wil je verdienen met je bouwmaterialen, dan is marktplaats.nl een betere plek.

Lid worden van de groep

Leden van de groep ‘FalgaMarktplaats’ krijgen automatisch bericht als iemand bouwmaterialen aanbiedt. Een goede reden om lid te worden van deze groep.

Om lid te worden van deze groep ga je naar ons intranet via deze link >>

Mocht je krammen nodig hebben; die staan alvast voor je klaar!

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer