Geschreven door: Marina

18 mei 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

FalgaMarktplaats

Het kan zo maar gebeuren: toch net teveel hout gekocht. Of spijkers. Of je hebt een stukje pijp over wat ergens anders misschien prima bruikbaar is.

Maar, het kan ook andersom: jij mist nét 10 cm pvc pijp en eigenlijk is het zonde om daar een groot stuk voor te kopen. Misschien kan de FalgaMarktplaats je dan helpen!

Intranet

Op ons Intranet heb je vanaf vandaag de mogelijkheid om jouw bouwmaterialen aan te bieden. Dat kan tegen een financiële vergoeding, jij hebt er immers ook voor betaald. Maar je kunt jouw materiaal ook ‘om niet’ of door te ruilen aanbieden. Hou er wel rekening mee dat dit geen commerciële plek is om materiaal te verkopen; je biedt materiaal tegen de prijs die je er zelf voor betaald hebt aan. Wil je verdienen met je bouwmaterialen, dan is marktplaats.nl een betere plek.

Lid worden van de groep

Leden van de groep ‘FalgaMarktplaats’ krijgen automatisch bericht als iemand bouwmaterialen aanbiedt. Een goede reden om lid te worden van deze groep.

Om lid te worden van deze groep ga je naar ons intranet via deze link >>

Mocht je krammen nodig hebben; die staan alvast voor je klaar!

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer