Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Nieuwe pagina in de maak!

Het gaf even wat verwarring, de kop van de nieuwsbrief van vorige week. Waar het dus om gaat: een pagina met tips voor financiële zaken. 

Omdat het soms lastig is om een hypotheek af te sluiten is het handig om gebruik te maken van elkaars ervaring én contactpersonen.

Als jij een contactpersoon hebt, dan kent deze gesprekspartner het project FalgaTuinen immers al. Klik even op deze link om aan te geven met welke geldverstrekker je in zee gaat of overweegt te gaan of in het algemeen gesproken hebt (vertellen we aan niemand door en wordt niet op de persoon bewaard in ons systeem, dit ter geruststelling).

We maken dan een algemene lijst voor de FalgaBuren Only. Er is wat betreft dit thema ook contact met Marjolein Jonker/Tiny House Nederland. Mochten we de namen van banken gaan delen, dan doen we dit zonder jouw naams te vermelden (omdat we die koppeling niet hebben 😉 ) .

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer