Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

‘Zeg ..’

‘Wil jij aan de andere FalgaBuren vragen om…’

Dát was de laatste trigger om een aparte website te ontwikkelen met een intranet voor de FalgaBuren; een plek waar iedereen op een veilige manier met elkaar in gesprek kan raken over van alles en nog wat in onze FalgaBuurt. Nu, ruim 30 uur later, is het zover. We hebben ons eigen intranet!

Je kunt je aansluiten bij bestaande gespreksgroepen, je kunt zelf een nieuwe thema-groep opstarten, je kunt vrienden maken (en vriendschappen verbreken – maar dat is zo ongezellig). Openbare discussies starten (hou het respectvol!) en prive berichten versturen: het kan allemaal! Het is ook mogelijk om je eigen foto te plaatsen en je account helemaal tot ‘jouw domein’ te maken. Kortom: een digitale plek om ervaringen en kennis uit te wisselen.

En weer die privacy; ook nu moet je je hier weer apart voor aanmelden. Dat heeft alles te maken met het feit dat er vanuit de wetgever geeist wordt dat je zelf kunt besluiten waar je je wel of niet bij aan wilt sluiten en je gegevens wilt achterlaten. Terecht ook. Omdat deze digitale ontmoetingsplaats direct aansluit op de website waar je je eerder voor hebt opgegeven zijn we zo brutaal geweest om je hier donderdagavond 9 juli j.l. al voor uit te nodigen. Het aanmeld-werk hebben wij dus al voor je gedaan met gegevens die van je bekend zijn: voor- en achternaam en e-mailadres. Wat rest is deze aanmelding nog even accorderen, een nieuw wachtwoord regelen en je kunt van start gaan.

Je kunt ‘FalgaBuren Only In Gesprek’ vinden via de website; je gaat naar ‘FalgaBuren Only’, dan naar ‘FalgaBuren’, en dan naar ‘FalgaBuren In gesprek’. Redelijk simpel. Voor de zekerheid krijg je hierbij ook nog de link >>. Voor het inloggen heb je de gegevens nodig die je donderdag 9 juli per e-mail hebt ontvangen van Marina.

Voor alle duidelijkheid:

Je hebt je al eerder twee keer ingeschreven:

1. voor het ontvangen van de mail (die link heb je van Sander Quartel ontvangen)

2. voor het kunnen inloggen op de pagina’s FalgaBuren Only op de website falgatuinen.nl (die link via Marina ontvangen)

Hier komt dus een derde keer bij: voor het kunnen inloggen van FalgaBuren Only In Gesprek. Intranet is, zeg maar, een Facebook-optie achter gesloten deuren. Je hebt van ons een mail ontvangen met gegevens die je kunt gebruiken voor het inloggen.

En ja: dat is heel omslachtig en ja: dat kan ook anders. Als je daar 500 euro per jaar voor wilt betalen omdat we – terecht – volgens de privacywetgeving niet zo maar persoonlijke gegevens mogen koppelen in allerlei systemen. Voor je eigen privacy dus twee extra handelingen. Je kunt het slechter treffen 😉

Mocht je je inschrijving nog niet hebben geactiveerd: check nog even je mail en als je er niet uitkomt, dan mail je naar info@falgatuinen.nl en zoeken we het voor je uit!

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer