Selecteer een pagina
FalgaTuinen

Inspiratie

Den Helder
33 huisjes

De vraag ‘hoe we ooit op het idee zijn gekomen om in een Tiny House te gaan wonen wordt regelmatig gesteld. En iedereen heeft daar een eigen idee en een eigen verhaal over. Daar moet je zeker eens een keer naar komen luisteren, bijvoorbeeld tijdens de Expo!

Hier vind je alvast wat linkjes naar inspirerende vlogs waar wij warm voor lopen!

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van onze avonturen en van de Expo die medio voorjaar 2021 van start gaat. Je kunt dan alle opengestelde huisjes bezoeken. 

Ik wil de blogs van FalgaBuren Chris ontvangen
Ik wil de blogs van FalgaBuren Marina & Gideon ontvangen
Ik wil de blogs van FalgaBuren M.R. Tiny ontvangen
Ik wil op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van de Falgatuinen

Vanuit Brabant ga ik de stap maken naar Den Helder. Dit TH project sluit erg goed aan bij mijn wens om bewuster om te gaan met onze energiebronnen en te bouwen met natuurlijke materialen. Creatief zijn, meer buiten leven, de prachtige duinen en strand van Den Helder, daarnaast wonen met gelijkgestemde om je heen lijkt mij erg fijn. Ik kijk ernaar uit.

Corrie Schoones

Tijdens vakanties roep ik wel 100 keer per dag dat het leven op een klein oppervlak zo fijn is. Op de dag dat ik ontdekte dat ik dat nooit over mijn veel grotere huis zei was de keus snel gemaakt: verhuizen naar een Tiny House.

Marina van der Wal

Meer geluk met minder spullen, daar werk ik graag naar toe. Klein en off-grid wonen daagt je daarin uit om bewuste keuzes te maken. Daarnaast wil ik financieel onafhankelijk zijn, mij kunnen focussen op de dingen die ik belangrijk vind en mij daarin niet constant zorgen hoeven te maken op wat ik verdien.

Chris Bakker