nooit met lege handen

Fijn dat je langs komt!

Ons adres

Niet alle routeplanners hebben ons nieuwe adres in hun bestand staan. Vind jouw routeplanner Markpad 3, Den Helder niet? Maak dan gebruik van het volgende adres. Dat werkt wél: Markstraat 43, Den Helder.

Neem vooral niets mee!

Of je nu op de koffie of thee komt, mee-eet of een weekend komt logeren: we vinden het fijn om je te ontvangen. Daarom kom je bij ons ook nooit met lege handen op bezoek: je neemt jezelf immers al mee!

Inmiddels snappen we dat niet iedereen dit geloofd en tóch graag iets meeneemt. En zo staan we soms bezoek wat onwennig boven een bos bloemen aan te kijken en zien we beiden het probleem: wij hebben helemaal geen plaats in ons huis voor bloemen… In de zomer niet zo’n probleem want dan zetten we de bloemen in (onze enige) vaas op de tuintafel, maar in de winter doen we het zelfde; dan verdwijnt die prachtige bos ook naar de tuintafel en kwijnt binnen een paar dagen weg door regen, wind en kou.

Leuke, kleine spullen… we zien altijd de zorg en liefde waarmee ze gegeven worden. Maar gebruiken… dat doen we niet echt. En zo kan het zo maar zijn dat, wat jij met zorg voor ons hebt uitgekozen in de eerst volgende ‘ontspul-aktie’ naar de kringloopwinkel verdwijnt.

Wil je echt iets meenemen? Nogmaals: we vinden jouw komst écht al leuk genoeg! Maar als jij je gemakkelijker voelt om iets mee te nemen dan hebben we nog wel een paar ideen voor je. Komen ze..

 

  • keien (bijvoorbeeld beachpebbles, gletcherkeien tussen 10 en 20cm) voor in de tuin, met, bij voorkeur, op één zijde jouw/jullie naam en/of een persoonlijke wens. We lakken ze en leggen ze in de tuin.

Planten voor in de tuin:

We hebben, zoals je weet, een grote tuin. En daar is altijd plaats voor planten!

  • Annabella’s (hortensia)
  • vrouwenmantel
  • kruiptijm (wit, paars)
  • winterviolen (in de winter 😉 )
  • bloembollen
  • frambozenstruik
  • bramenstruik

Annabella

Kruiptijm – wit

Kruiptijm – roze

Klokjesbloem

Vrouwenmantel