Onderweg naar ons Tiny House

Marina & Gideon

Getikt door Marina van der Wal

geplaatst op 13 april 2019

Terug naar de basis; dat is het uitgangspunt van ons avontuur naar een Tiny House. 
Terug naar de basis is voor ons leren dat genoeg ook echt genoeg is. En dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
De kers op de taart is ons logeerhuisje: gesprekken met cliënten kunnen dan verspreid over een aantal dagen plaatsvinden. Genieten van de prachtige omgeving van Den Helder én goede gesprekken! Win-win.

Schrijven over het opruimen en wegdoen van spullen gaat vast geen drieluik worden…

Potver3, wat verzamel je toch snel heel veel spullen die je eigenlijk niet nodig hebt! Uit onze, toch wel kleine, cv-kast halen we een indrukwekkende hoeveelheid zooi. Je kent dat wel ‘altijd handig voor later’. En dan vooral handig voor een later dat nooit komt.

Eén ding hebben we tijdens deze ‘ontspul-sessie’ in ieder geval geleerd: wij kunnen op een kleine ruimte heel veel spullen kwijt! Dat geeft hoop voor het inrichten van ons nieuwe huis!

Misschien vind je deze blogs ook leuk om te lezen…

Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer
We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

Het heeft even geduurd, maar het is zover! De bouw is gestart met het graven van een kuil, die daarna weer vol is gestort met zand. Een stevige basis voor een goed fundament.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *