falgatuinen tiny houses

Geschreven door: Marina

21 oktober 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Documentaire voor RTV Noord Holland

Wat is jouw reden om in een Tiny House te willen wonen? Hoe ga je dit voor elkaar krijgen? Welke hobbels kom je op je pad tegen? Er is een documentaire in de maak…

Hallo mijn naam is Stijn Schoenmakers. Op het moment ben ik, samen met medestudenten, voor mijn minor bezig met een documentaire over Tiny Houses in Noord-Holland.

Deze documentaire maken we voor RTV Noord Holland. Tijdens ons onderzoek naar Tiny Houses in Noord Holland zijn we natuurlijk ook uitgekomen bij de Falgatuinen.  Voor onze documentaire willen we graag (toekomstige) bewoners van dit unieke Tiny House project spreken.

Onze vragen

Hoe is het nu om een Tiny House te bouwen? Wat voor obstakels kom je in dit proces tegen en waarom heb je überhaupt gekozen om in een Tiny House te gaan wonen?

Wil je meewerken aan deze documentaire? Stuur dan een mailtje naar: stijn-schoenmakers@hotmail.nl of bel naar 0611741699  

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie verhalen. 

Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer