Geschreven door: Marina

2 februari 2021

De Tiny House Podcast

Het was natuurlijk een kwestie van tijd; de start van een Tiny House Leven -podcast. En: hij is er!

Natasja Oosterloo van Groene Manieren en Marjolein Jonker (Marjolein in ’t Klein) zijn beide doorgewinterde Tiny House bewoners en maken alles rondom het wonen in een Tiny House bespreekbaar. Ze hebben, naar eigen zeggen, enorm veel lol gehad bij het maken van de eerste afleveringen en hopen dat jij net zoveel plezier zult hebben bij het beluisteren ervan!

Deze blogs wil je misschien ook nog lezen…

Falgatuin bewoners #5

Falgatuin bewoners #5

De Falgatuinen hebben een aantrekkingskracht op heel verschillende mensen. En al die verschillende mensen hebben ook hun eigen redenen om zich in het avontuur van het Tiny-wonen te storten. Deze week Mylene en Roy van Waveren.

Lees meer
Falgatuinen nieuwe bewoners #4

Falgatuinen nieuwe bewoners #4

De Falgatuinen hebben een aantrekkingskracht op heel verschillende mensen. En al die verschillende mensen hebben ook hun eigen redenen om zich in het avontuur van het Tiny-wonen te storten. Deze week een kennismaking met Ria en Sjaak Stoop.

Lees meer
Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer

1 Reactie

  1. Ilonka

    Ik heb de podcast beluisterd. Wat leuk om zo meer te leren over het leven in een Tiny House!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *