Geschreven door: Marina

29 december 2020

Tiny Houses zijn hot! Binnenkort start RTL4 met een nieuwe serie: de Tiny House Battle. Een aantal hobbyklussers gaan met elkaar de strijd aan voor het beste en mooiste Tiny House. En wat is nu het allerleukste om in de promo te zien? Het Tiny House van FalgaBuren Bo en Annemiek rijdt op een gegeven moment pontificaal door het beeld!

Wil jij je nog opgeven voor dit programma en de strijd aangaan? Dat kan nog!

Durf jij de strijd aan te gaan?

Inschrijven doe je via deze link >>

En mocht je je handen liever niet vuil maken, dan is er ook nog een optie om – tegen betaling van 10 duizend euro – je huis te láten bouwen. Een koopje!

Meer info vind je hier >>

Deze blogs wil je misschien ook nog lezen…

Falgatuin bewoners #5

Falgatuin bewoners #5

De Falgatuinen hebben een aantrekkingskracht op heel verschillende mensen. En al die verschillende mensen hebben ook hun eigen redenen om zich in het avontuur van het Tiny-wonen te storten. Deze week Mylene en Roy van Waveren.

Lees meer
Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *