Geschreven door: Marina

5 augustus 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Een uitzending over Tiny Houses bij NetxtLevel – RTL-Z

Tiny House Den Helder

Afgelopen zondag presenteerde Tiny House Den Helder zich in een uitzending van Nextleveltv van RTL Z over tiny houses.Zondag de uitzending gemist van #nextleveltv? Kijk 'm hier geheel on demand terug via RTL XL! https://www.rtl.nl/video/89d67752-71d9-37c7-9cbd-0b0a1519ee11/ … Dinsdag 12.30 uur en donderdag 16.30 uur de herhalingen op RTL Z.Tiny House Den Helder biedt de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd een grote kavel te huren voor het wonen in een zelf te bouwen off grid tiny house. Meer informatie over Tiny House Den Helder staat op: https://www.woningstichtingdenhelder.nl/projecten/gebied/tiny-house/ #tinyhousedenhelder#tinyhouse#denhelder

Geplaatst door Samen bouwen aan Den Helder op Dinsdag 8 oktober 2019
Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer