Geschreven door: Marina

15 mei 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Een uitzending over Tiny Houses bij NetxtLevel – RTL-Z

Tiny House Den Helder

Afgelopen zondag presenteerde Tiny House Den Helder zich in een uitzending van Nextleveltv van RTL Z over tiny houses.Zondag de uitzending gemist van #nextleveltv? Kijk 'm hier geheel on demand terug via RTL XL! https://www.rtl.nl/video/89d67752-71d9-37c7-9cbd-0b0a1519ee11/ … Dinsdag 12.30 uur en donderdag 16.30 uur de herhalingen op RTL Z.Tiny House Den Helder biedt de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd een grote kavel te huren voor het wonen in een zelf te bouwen off grid tiny house. Meer informatie over Tiny House Den Helder staat op: https://www.woningstichtingdenhelder.nl/projecten/gebied/tiny-house/ #tinyhousedenhelder#tinyhouse#denhelder

Geplaatst door Samen bouwen aan Den Helder op Dinsdag 8 oktober 2019
Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer

Ons nieuws direct in je mailbox!

Ontvang ons blog vers van de pers in je mailbox!

 

We sturen je direct een mailtje als er een nieuw blog is verschenen om je op de hoogte te houden van alle grote en kleine ontwikkelen rondom de bouw van ons Tiny House en de droom waarvoor we dit avontuur zijn aangegaan.

En natuurlijk nodigen we je tijdens de bouw én als we klaar zijn uit om te komen kijken.

We houden je op de hoogte!