Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Er zijn vragen over het intranet voor de FalgaBuren. Om het zo duidelijk mogelijk te maken heb ik een video gemaakt waarin je alle stappen kunt volgen om in te loggen.

Dit intranet gaat binnen nu en een aantal weken in de plaats komen van een deel van de mailtjes. Een goede reden om er voor te zorgen dat je er bij bent. De reden dat we deze overstap maken is eigenlijk simpel: ik vind het een vervelend idee om een soort van tussenpersoon te zijn tussen mensen als het om ‘nieuws’ gaat. Natuurlijk ben ik bereid om jouw vraag naar alle FalgaBuren te mailen maar is het niet veel prettiger dat je dit vanaf nu zelf kunt doen? Omdat ook binnen de FalgaBuren privacy en veiligheid belangrijke thema’s zijn, is dit ‘intranet’ echt alleen voor FalgaBuren toegankelijk. Roy van Waveren noemt het al ‘Falgabook’ 😉 .

Heb je nog vragen? Stel ze via info@falgatuinen.nl Of stel je vraag op het ‘intranet’ FalgaBuren In Gesprek. Nog beter! Dan kan iedereen elkaar helpen!

Als je je profiel op dit intranet gaat aanpassen, dan vind je je gebruikersnaam en wachtwoord in het mailtje van donderdagavond 9 juli (afzender: marina@marinavanderwal.nl)

Meer info over het intranet vind je ook in een EXTRA FalgaBuurNieuws, van vrijdagochtend 10 juli jl.

Deze video is 16 juli in de mail toegestuurd.

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer