Onderweg naar ons Tiny House

Marina & Gideon

Getikt door Marina van der Wal

geplaatst op 1 november 2019

Terug naar de basis; dat is het uitgangspunt van ons avontuur naar een Tiny House. 
Terug naar de basis is voor ons leren dat genoeg ook echt genoeg is. En dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
De kers op de taart is ons logeerhuisje: gesprekken met cliënten kunnen dan verspreid over een aantal dagen plaatsvinden. Genieten van de prachtige omgeving van Den Helder én goede gesprekken! Win-win.

We weten in welke ‘straat’ we komen te wonen, in ons Tiny House!

Inmiddels al weer een paar maanden geleden zijn de straatnamen bekend gemaakt waaraan de Tiny Houses komen te staan. Dat de 33 Tiny huisjes, mét hun bewoners, helemaal onderdeel van de complete wijk zullen zijn komt mooi naar voren in de keuze voor de straatnamen in deze wijk: de eerdere keuze voor Brabantse kleine rivieren en beken wordt ook bij ons gevolgd. Wél op een andere manier wonen én onderdeel zijn van het grote geheel. Het kan door de gemeente Den Helder niet mooier uitgelegd worden.

Mijn blijdschap is compleet met de ontdekking dat we aan de ‘Leijloop’ komen te wonen. Onze straat is een zijstraat(je) van de Markstraat; net zoals de beek de Leijloop een zijriviertje van rivier de Mark is.

Je snapt: in het voorjaar staan wij met onze tent op een camping die minimaal in de buurt van deze ‘echte’ Leijloop staat.

Misschien vind je deze blogs ook leuk om te lezen…

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer
Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Wij zijn verhuisd | Falgatuinen - […] mijn hoofd lijkt het gisteren dat ik juichend vertelde dat we aan de Leiloop zouden komen te wonen, in…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.