Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Er zijn veel enthousiaste berichten binnengekomen naar aanleiding van het webinar met Daniel Vandy. Wil je het webinar met Daniel Vandy nog eens rustig nakijken of voor het eerst kijken? Dat kan!

We hebben van Daniel toestemming gekregen om de registratie te delen. En er is meer!

Als er minimaal 5 FalgaBuren bij Daniel een installatie aanschaffen, dan biedt hij een korting van 15% aan. Dan heb je het over zo’n € 300 per installatie. De IBA-compactsystemen hoeven niet in één keer te worden geleverd. Er is dus niemand die een ander op kan houden in het bestel- en leveringsproces.

Ben je van plan om de Ecoroll aan te gaan schaffen? Vertel Daniel dan aan het begin van je gesprek dat je behoort tot de FalgaBuren. Aan de adresgegevens waar de installatie daadwerkelijk afgeleverd moet worden zal hij ook zien dat dit werkelijk zo is (er zijn altijd handigerds 😉 )

Voor de registratie van het webinar klik je op onderstaande afbeelding. Na het inschrijven kun je het webinar rustig volgen.

Tijdens het webinar heeft Daniel verwezen naar de website www.saniwijzer.nl. Je vindt hier alle informatie die je wilt hebben over de verschillende IBA-systemen en de voor- en nadelen.

De Ecoroll van Ecosave heeft meegedaan aan 150 monsters en is als beste uit deze tests gekomen.

Voor meer informatie ga je ook naar de pagina ‘grijswaterzuivering’ onder de kop ‘bouwen‘.

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer