Geschreven door: Marina

18 mei 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Er zijn veel enthousiaste berichten binnengekomen naar aanleiding van het webinar met Daniel Vandy. Wil je het webinar met Daniel Vandy nog eens rustig nakijken of voor het eerst kijken? Dat kan!

We hebben van Daniel toestemming gekregen om de registratie te delen. En er is meer!

Als er minimaal 5 FalgaBuren bij Daniel een installatie aanschaffen, dan biedt hij een korting van 15% aan. Dan heb je het over zo’n € 300 per installatie. De IBA-compactsystemen hoeven niet in één keer te worden geleverd. Er is dus niemand die een ander op kan houden in het bestel- en leveringsproces.

Ben je van plan om de Ecoroll aan te gaan schaffen? Vertel Daniel dan aan het begin van je gesprek dat je behoort tot de FalgaBuren. Aan de adresgegevens waar de installatie daadwerkelijk afgeleverd moet worden zal hij ook zien dat dit werkelijk zo is (er zijn altijd handigerds 😉 )

Voor de registratie van het webinar klik je op onderstaande afbeelding. Na het inschrijven kun je het webinar rustig volgen.

Tijdens het webinar heeft Daniel verwezen naar de website www.saniwijzer.nl. Je vindt hier alle informatie die je wilt hebben over de verschillende IBA-systemen en de voor- en nadelen.

De Ecoroll van Ecosave heeft meegedaan aan 150 monsters en is als beste uit deze tests gekomen.

Voor meer informatie ga je ook naar de pagina ‘grijswaterzuivering’ onder de kop ‘bouwen‘.

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

Wat je van zeewolf met een krokant korstje kunt leren

We zijn aan het warmlopen voor de grote finale: leven zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kunt het vergelijken met het ‘terugleveren’ van elektriciteit als je zonnepanelen hebt; wij leveren alleen niet terug maar slaan het op in batterijen voor de momenten dat de zon eventjes niet schijnt. 

Lees meer