Geschreven door: Marina

30 september 2022

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

(Bron: stadsnieuws) Maak een foto en krijg antwoord!

In welke afvalbak hoort nou die chipskoker en waar dat zakje van de nootjes? Open de HVC afval-app, maak een foto van het product en direct volgt het antwoord. HVC wil afval scheiden steeds makkelijker maken.

Barcode scannen of afval fotograferen

Den helder, falgatuinen, afvalscheiden

De afvalwijzer van HVC is uitgebreid met twee nieuwe mogelijkheden; maak een foto van het afval of scan de barcode. U krijgt daarna meteen advies in welke bak of container het hoort. App leert van gebruikers De nieuwe mogelijkheden van de afvalwijzer zijn sinds juni beschikbaar. In ‘het archief’ zitten nu 1,5 miljoen barcodes. Deze zijn ingevoerd door een eerste groep testgebruikers. Tien procent van de barcodes is nu gekoppeld aan een bestaand product. Ook het herkennen van foto’s gaat goed: 75% van de gefotografeerde producten wordt op de juiste manier herkend. De barcodescanner en fotografeer-mogelijkheid zijn vooral geschikt voor de dagelijkse boodschappen.

Natuurlijk kunt u ook nog gewoon het invulveld blijven gebruiken om een product te zoeken.

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer