Geschreven door: Marina

5 augustus 2021

Het FalgaBuurNieuws wordt wekelijks naar de FalgaBuren verzonden.

In het FalgaBurenNieuws vind je uitnodigingen voor webinars, evenementen. Ook wordt er informatie ter ondersteuning van het bouwproces met je gedeeld.

Je wilt één van je buren iets vragen. Alleen… je hebt geen telefoonnummer of e-mailadres…

Voor deze situaties is het intranet voor FalgaBuren een aantal maanden geleden ontwikkeld. Ook omdat Marina met enige regelmaat de vraag kreeg om een e-mailadres door te geven. Omdat we vanuit het bedrijf van Marina de informatievoorziening regelen moeten we ons ook houden aan de AVG. En het doorgeven van persoonlijke informatie, waar een mailadres onder valt, is niet toegestaan. Mail door laten sturen door Marina is dan een optie. Maar of dat nu zo fijn is…

In deze video legt Marina nogmaals uit hoe het intranet te bereiken is. Je hebt hiervoor het eerder doorgegeven gebruikersnaam en wachtwoord voor nodig. Ben je die vergeten? Geen probleem: even doormailen en je krijgt een nieuw wachtwoord doorgestuurd! Mailen doe je dan naar info@falgatuinen.nl

Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer