Blijf op de hoogte

Laatste nieuws

Deze drie vrouwen realiseerden hun woondroom

Het kan wél; dé website over groener, eerlijker en leuker leven.

29 maart 2021

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn inmiddels verhuisd. Het huis is binnen en aan de buitenkant nog niet helemaal af, maar sinds kort is er wel een werkplek. Hoog tijd voor een update dus!  ...

Lees meer

#22 De schrik zit er goed in..

We hebben onze tuinplannen in de koelkast gezet en hebben eindelijk weer een update ontvangen van onze bouwer. Maar dat bericht is helemaal niet goed gevallen en de schrik zit er flink in. Hoe raak ik dit gevoel nou in vredesnaam kwijt?! Ik ben echt geschrokken, omdat...

Lees meer

Schrijf je in en blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van onze avonturen en van de Expo die medio voorjaar 2021 van start gaat. Je kunt dan alle opengestelde huisjes bezoeken.

Ik wil de blogs van FalgaBuren Marina & Gideon ontvangen
Ik wil de blogs van FalgaBuren M.R. Tiny ontvangen
Ik wil op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van de Falgatuinen

Milieu, Minimalisme en FIRE zijn voor mij al jaren grote thema’s van interesse. Door het wonen en leven in een Tiny house komen deze dingen perfect samen.

Roy van Waveren

Tijdens vakanties roep ik wel 100 keer per dag dat het leven op een klein oppervlak zo fijn is. Op de dag dat ik ontdekte dat ik dat nooit over mijn veel grotere huis zei was de keus snel gemaakt: verhuizen naar een Tiny House.

Marina van der Wal

Meer geluk met minder spullen, daar werk ik graag naar toe. Klein en off-grid wonen daagt je daarin uit om bewuste keuzes te maken. Daarnaast wil ik financieel onafhankelijk zijn, mij kunnen focussen op de dingen die ik belangrijk vind en mij daarin niet constant zorgen hoeven te maken op wat ik verdien.

Chris Bakker

Je bent aangeland op de pagina voor de Falgatuin-bewoners. Ben je een bewoner? Log dan hier in!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
captcha
*Verplicht veld