falgatuinen Mylene en Roy van Waveren

Geschreven door: Marina

28 januari 2021

De Falgatuinen hebben een aantrekkingskracht op heel verschillende mensen. En al die verschillende mensen hebben ook hun eigen redenen om zich in het avontuur van het Tiny-wonen te storten. In ‘De Woonkrant’ van de Woningstichting Den Helder hebben een aantal van de nieuwe bewoners zich voorgesteld. We willen jou, als lezer van Falgatuinen -Aktueel dit voorstelrondje natuurlijk niet laten missen. Daarom stellen deze bewoners zich komende weken ook hier aan je voor!

Heb je een vraag of een bericht aan één van de nieuwe bewoners? Stel deze vraag dan vooral onder dit blog; we zorgen dat je bericht dan op de juiste plek terecht komt!

Deze week: Mylene en Roy van Waveren

Wij zijn Roy van 36 en Mylene van 33 lentes jong en gelukkig getrouwd. Roy werkt als Junior Milieu Adviseur en Mylene als Medewerker Instandhouding en Kwaliteitsmanagement. 

Waarom willen jullie wonen in een tiny house?

Wij gaan in een tiny house wonen omdat wij graag een grote tuin wilden maar een klein huis. Ons vorige huis voelde daarom ook als een belasting en niet als een deugd. Tevens is het ook een grote droom van ons om vroegtijdig met pensioen te gaan en ons in Indonesie te vestigen. Met tiny wonen hopen wij sneller op dit punt te zijn.

Wat is bijzonder aan jullie tiny house?

Bijzonder aan ons tiny house is dat de bouw in het buitenland plaatsvindt en dat wij deels de hoogte ingaan waardoor wij direct boven ons keukenblok slapen. Ook hebben wij ervoor gekozen veel ramen te plaatsen waardoor wij een oase aan Scandinavische rust hopen te bereiken in de kleine ruimte.

Hoe bevalt Den Helder tot nu toe?

Onze mededeling: ‘We gaan in Den Helder wonen werd met veel gemengde gevoelens ontvangen door onze omgeving’. Maar het enige wat telt is onze eigen mening en deze was in eerste instantie gewoon blanco. Nu wij inmiddels al een aantal maanden in Den Helder wonen kunnen wij oprecht zeggen dat het hier erg wordt onderschat en dat het ons alleen maar heeft verrast. De natuur hier is prachtig en de verzorgde evenementen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken en de stad biedt veel meer dan mensen eigenlijk denken. Als je het leuk vindt volg dan onze avonturen naar de aanloop van de bouw van ons Tiny House en ons nieuwe leven in Den Helder op https://falgatuinen.nl/mrtiny

Wanneer denken jullie te gaan wonen in de tiny house?

Wij hopen begin 2021 onze intrek te nemen in ons tiny house. Ons huis zal prefab worden geleverd en is inmiddels al in aanbouw. Wanneer ons huis af is zullen wij deze dan ook openstellen op open dagen voor publiek.

Deze blogs wil je misschien ook nog lezen…

De tijd gaat snel

De tijd gaat snel

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd; we hebben gebouwd aan een huis en aan Marina's gezondheid én we zijn...

Lees meer
Week 1: In de versnelling

Week 1: In de versnelling

Dat boxers nieuwsgierig zijn weten we uit ervaring. Oele is geen uitzondering. Ze houdt vanaf de berg aarde alles nauwlettend in de gaten!
Twee jaar hebben we toegeleefd naar dit moment: de start van de bouw. En als het dan zo is gaat het meteen in de versnelling.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.